Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

2016

PAM - liike -ja kiinteistöalan Kuusamon osasto 133 on aktiivisesti toimiva ammattiosasto, joka järjestää jäsenille toimintaa ympäri vuoden. Osastomme toimii Kuusamossa, Pohjois-Pohjanmaalla.

Ammattiliittoon kuuluminen on maailman kovin juttu! 

Työntekijän puolta työelämässä pitää vain ammattiliitto. Sellaiset edut, kuten työntekijälle kuuluvat lomat, sairausajan palkka tai vanhempainvapaat eivät ole itsestäänselvyyksiä. Se, missä kunnossa nämä ja monet muut työntekijän edut ovat, riippuu jokaisesta jäsenestä. Ammattiliitto neuvottelee työehtosopimukset, joissa sovitaan työn tekemisen määräyksistä ja lisäksi liitot vaikuttavat lainsäädäntöön.

Kun liityt PAMiin, olet niiden ihmisten joukossa, joita kiinnostaa se, kuinka hyvin työntekijöistä pidetään huolta. PAMissa et joudu yksin selvittämään palkkojasi tai neuvottelemaan työehdoistasi. Ja jos työsuhteessasi tulee ongelmia, et myöskään joudu selviämään niistä yksin - apua saat liitosta. Kun olet töissä palvelualoilla, sinun liittosi on PAM.

Ammattiliittoon liittyminen on osoitus siitä, että arvostat omaa ammattiasi, haluat viedä eteenpäin alasi työehtoja ja pidät tärkeänä, että työsuhteissa pelisääntöjä noudatetaan. Ammattiliitto PAMissa olet yli 230 000 yksityisten palvelualojen työntekijän joukossa. Ja tässä joukossa vaaditaan parempaa tulevaisuutta ja työehtoja - kaikille. Omalla jäsenyydellä vaikutat siihen, kuinka kovaa me puhumme, kun neuvotellaan palvelualojen työehdoista ja palkoista.

Liity meihin, se kannattaa!

 

     https://www.pam.fi/jasenyys/liity.html

 

Monta syytä liittyä PAMiin

Monta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiinMonta syytä liittyä PAMiin

©2019 PAM liike - ja kiinteistöalan Kuusamon osasto - suntuubi.com